Projekt címe: Kapacitásbővítő technológiai fejlesztés a Tridragon Kft-nél

Kedvezményezett neve: Tridragon Kft.

Támogatási szerződés száma: PM_KKVESZKOZ_2017/427

Támogatás összege: 20,28 millió Ft

Támogató neve: Pénzügyminisztérium

Támogatás forrása: Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzat

Projekt befejezési dátuma: 2020. január 3.

Projekt tartalmának bemutatása: A Tridragon Kft. 2006-os alapítása óta folyamatosan bővíti tevékenységi körét. A munkatársaink többsége kiváló gyakorlati és elméleti tapasztalattal rendelkezik a fémek hegesztése és egyéb megmunkálása területén. Célunk, hogy ügyfeleinknek minél szélesebb választékban, versenyképes áron és jó minőségben tudjuk kínálni termékeinket a hegesztéstechnika, a fém megmunkálás és felületkezelés területein.

A támogatott projektünk legfontosabb célja az volt, hogy olyan termelőkapacitást növelő műszaki fejlesztést hajtsunk végre, amellyel képesek leszünk az igényesen megmunkált kis és közepes sorozatú fémtermékek és csővezeték szerelvények gyártására. Ezt a tevékenységünket – a folyamatosan növekvő megrendelés állományra alapozva – évek óta bővítjük partnereinkkel összefogva. A „Kapacitásbővítő technológiai fejlesztés a Tridragon Kft-nél” című projektünk segítségével a következő új eszközöket vásároltuk meg: Siegmund plazma nitridált hegesztőasztal szerszámokkal; Plymovent elszívó rendszer plazmavágáshoz, köszörüléshez elszívó asztallal; IWELD CUT 160 IGBT plazmavágó berendezés; MILLER AUTO-CONTINIUM 500 hegesztő berendezés és PTCNC3000150WC koordinátapálya vezérléssel. A beszerzett eszközökkel növelni tudjuk termelőkapacitásainkat a hővezeték és ivóvíz hálózatok kiépítésében, a szigetelt hővezeték csövek és különböző átmérőjű csövekhez csatlakozó szerelvények gyártásában, összeszerelésében. A műszaki fejlesztés eredményeként egyéb járműipari megrendeléseket is ki tudunk szolgálni. A megvalósított beruházással alkalmassá váltunk a megnövekedett megrendelői igények kiszolgálására úgy, hogy a nagytarcsai térségen kívül, elsősorban a Pest megyéből érkező jövőbeli partnereink megrendeléseit is ki tudjuk szolgálni. A csővezeték építésen kívül a különböző gépipari és fémszerkezet gyártó cégeknek beszállítójaként kis és közepes sorozatú speciálisan megmunkált, összetett alkatrészeket előállítására is képesek vagyunk. A növekvő megrendelés állomány miatt az elkövetkező években növelni tervezzük a foglalkoztatotti létszámunkat.

Letöltés (PDF, 1.08MB)

Tridragon_tabla_honlapra