Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miller hírek

Tridragon Kft.
2019. 11. 11. 04:30:00
Miller hírek
Tridragon Kft. 2015-óta forgalmazza az ITW-Welding termékeit Magyarországon.

Az Illinois Tool Works Inc. (ITW) vezető nemzetközi üzleti társaság székhelye Chicago. A cég története több mint 100 éves múltra tekint vissza.

 

Napjainkban világszerte kb. 50 000 főt alkalmaznak és több mint 200 gyártó egységgel rendelkezik és több mint 750 decentralizált üzleti egysége van 57 országban az ITW csoportnak.
2011-ben az ITW több mint 20,000 érvényes és jóváhagyásra váró szabadalommal rendelkezett világszerte.

Az ITW Welding az Illinois Tool Works Inc. (ITW) hegesztéstechnikával, autogén technikával, plazmavágó- és hőkezelő berendezésekkel, hegesztéshez munkavédelmi eszközökkel foglalkozó része.

Kiemelkedő minőségű, tartós termékekkel, a folyamatos fejlesztéssel, személyre szabott szolgáltatásokkal és műszaki know-how-val megalapozták a hírnevüket, mint komoly és megbízható partner a hegesztéstechnológia élvonalában.

Az ITW Welding csoportba tartozó főbb márkák:
– Miller Electric hegesztőgépek és berendezések.
– Orbitalum Tools GmbH, Orbimatic orbitális hegesztő berendezések, csővég hegesztők, vágó berendezések.
– Panasonic Robotic
– ElgaSteinHobart,Hobart fedettívű(SAW) hegesztőanyagok és gyökvédő kerámiák.
– Miller (WeldCraft) AVI/TIG pisztolyok és BernardTregaskiss kézi és automatizált rendszerekhez AFI-MIG/MAG hegesztőpisztolyok és kopóalkatrészek.
- Az AEC Technology szabadalmazott indukciós hőkezelő és hegesztés utáni feszültség mentesítő berendezéseket gyárt és fejleszt.

A Miller Electric Mfg. Co. székhelye Appleton, Wisconsin. Ők a világ legnagyobb ívhegesztő- és vágó- berendezés gyártója.

 Ezeket a berendezéseket és eszközöket a gép-, jármű-, és acélszerkezet gyártás, légi közlekedés, motorsport, oktatás, mezőgazdaság és "offshore" alkalmazásokhoz tervezték és fejlesztették ki.

A Miller élenjáró az inverter technológia fejlesztésében és alkalmazásában, több mint húsz éves tapasztalattal és több ezer órányi kutatással és fejlesztéssel. Az eredmény az, hogy a gyakorlati munkában bizonyított jól bevált berendezések születtek, amelyek tökéletesen megfelelnek a könnyű hordozhatóság és a többcélú felhasználás szempontjainak.

A Miller híres szlogenje, „The Power of Blue®” ,amit a Miller berendezések kék színe ihletett.